Wij zijn Televies

Hallo daar! Ken je ons al? Dan heb je waarschijnlijk onze reclame al op een led-scherm zien shinen! Televies bestaat uit een gedreven team die de nodige kennis heeft om jouw bedrijf, product, event of boodschap in de spotlight te zetten.

Inderdaad, wij verhuren led‑schermen in verschillende formaten en zorgen, indien je dat wenst, voor een geschikt ontwerp, de plaatsing én installatie van je led-scherm. Alles om je te doen opvallen, toch?

Van ontwerp tot plaatsing en installatie

Met een passie voor marketing en reclame gaat ons gemotiveerd team aan de slag om je business te doen opvallen. Heb je zelf geen inspiratie? No panic, dan ontwerpen wij gewoon alles van A tot Z. Heb je specifieke wensen? Ook dan kan je gewoon contact met ons opnemen om alles te bespreken.

Technische
ondersteuning
24/7.

Opvallen, dat doe je 24/7. Geen wonder dus dat je ook dag en nacht op Televies kan rekenen. Een scherm plaatsen in het weekend of op een feestdag? ’s Nachts een storing oplossen? We’ve got you covered.

Interesse?

Overtuigd? Neem dan contact met ons op en vertel ons wat je nodig hebt. Zo kunnen we zo snel mogelijk een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Tot snel!

In ’t kort:

Hoe we jou kunnen doen opvallen? Daarvoor zal je eens moeten langskomen voor een kennismaking. Die duurt niet lang, maar kan wel jaren uitlopen.

We maken inhouse je ontwerpen klaar.

Na jouw goedkeuring animeren we de ontwerpen en maken we ze schermklaar.

We plaatsen en installeren een led‑scherm op maat van jouw project op de afgesproken plek.